תיאור

לחברה בעלת מותגים בתחום המזון דרוש/ה
בבת ים מנהל/ת מרחב שוק המקצועי
במסגרת התפקיד:
ניהול לקוחות ארגוניים אזוריים.
גיוס לקוחות ארגוניים (רשתות) חדשים ופיתוח ושימור לקוחות קיימים.
איתור הזדמנויות צריכה ומתן מענה קולינרי.
ניטור ובקרה של הסכמים עם לקוחות המרחב.
ניהול מקצועי של 4 מנהלי מכירות אזוריים, לרבות חניכה וניהול שיפור ביצועים.
ניהול התקציב במרחב: הנחות, זיכויים, מבצעים וגביה.
עבודה  בשעות לא שגרתיות וזמינות גבוהה.
דרישות התפקיד:
לפחות תואר ראשון בתחומים קשורים- חובה
ניסיון בסחר מול גופים גדולים רצוי בשוק המקצועי- חובה, לפחות 3 שנים
ניסיון בתחום המזון, בדגש על הסעדה והארחה
ניסיון מוכח בניהול מו"מ מול גופים עסקיים- חובה
שליטה מלאה ביישומי אופיס ובמיוחד באקסל
הבנה במערכות מידע- חובה
יכולת וניסיון משמעותי בניהול צוות והנעת עובדים
יכולת הקשבה, יכולות בינאישיות גבוהות, יחסי אנוש טובים
יכולת ניהול קונפליקטים ומשברים
ראייה מרחבית, יכולת פתרון בעיות ויצירתיות
הישגיות
הבנה אסטרטגית ובמקביל טקטית
התנהלות במצבים עסקיים מורכבים
שילוב בין עבודת מטה ועבודת שטח
שכר: 18-20K + רכב
 * משרה מס׳ #426550 מיועדת לגברים ונשים כאחד

.

.

.

.